#PAYPERUSE

betaal voor de prestatie

#PAYPERUSE

#payperuse – een gave, circulaire oplossing

“Responsible consumption and production”, goal 12 van de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties en … prachtig toepasbaar bijv. in de industrie!

Responsible production

Als je verantwoordelijk wilt produceren denk je na over de gehele “life cycle” van het product; verantwoorde materialen, lange levensduur, hergebruik, geen afval, etc. De fabrikant blijft eigenaar in een circulair businessmodel zoals #payperuse en de klant gebruikt het product en betaalt voor het gebruik, bijv. per uur of per km.

Responsible consumption

Als je verantwoordelijk wilt consumeren denk je na over de noodzakelijkheid en het gebruik van het product. Het gave van een #payperuse oplossing is dat het product veel effectiever ingezet gaat worden omdat je betaalt voor het gebruik en zowel de klant als de fabrikant er belang bij heeft om een optimum te bereiken!

Voorbeelden

In de industrie wordt veel gebruik gemaakt van (bedrijfs-)auto’s, heftrucks, printers, scanners en gereedschappen. Deze producten lenen zich uitstekend voor #payperuse; je kunt ze immers per km, per uur of per print/scan betalen.

#payperuse een duurzame, flexibele en slimme oplossing!

Meer weten? Kom naar onze #supplyexperience of boek een free workshop op locatie.

GREEN

Circular economy
Co-responsibility

FLEX

Adaptable
Cost follows business

GOLD

Utilization
No investment

Bekijk ook onze andere video’s op ons YouTube kanaal.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search