Supply Innovation Engineer at TOPINC

Joris Bolhuis

Mijn belangrijkste competenties zijn innovatief verbeteringen doorvoeren, organiseren en kritisch denken. Ik let op de details die er toe doen, maar kijk tegelijkertijd altijd naar het grotere geheel en zoek pragmatische oplossingen. Mijn ambitie is om altijd het best mogelijke te behalen in plaats van mij te conformeren aan verwachtingen.

Sinds 2017 ben ik actief binnen TOPINC. In het begin in combinatie met mijn master Operations Management & Logistics aan de TU Eindhoven en vanaf 2020 met volle toewijding. Mijn vakken richtten zich veelal op een data gedreven aanpak omtrent het managen van CAPEX; van levering tot operatie en onderhoud. Mijn werkervaring complementeert mijn opleiding door te kijken naar de menselijke kant van samenwerken en het implementeren van #supplychallenge trajecten in bestaande werkomgevingen. Vanaf 2017 heb ik diverse projecten gedaan in samenwerking met één of meer andere TOPINC’ers. Daarnaast ben ik bezig met verbeteringen binnen TOPINC, conceptontwikkeling en sales.

Naast mijn passie voor de projecten die ik doe binnen TOPINC ben ik gek op skiën en snowboarden. Daarnaast houd ik mezelf graag bezig met een breed scala aan doe-het-zelf-projecten. Genieten van het leven vind ik ook zeker belangrijk. Dat doe ik graag door telkens weer nieuwe speciaalbieren en stijlen te ontdekken en te werken aan mijn kookkwaliteiten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search